Η εταιρεία KERMA LTD

Η KERMA LTD ξεκινά δραστηριότητα το  2002.  Σκοπός της είναι να κερδίσει και να διαχειριστεί αξιόλογα προϊόντα στον τομέα των τροφίμων και ποτών τα οποία στη συνέχεια θα διακινήσει στην Ελληνική αγορά. Η πρώτη επιτυχία είναι άμεση αφού είναι η εταιρεία, η οποία θα αντιπροσωπεύσει στη συνέχεια την HOFBRAU MUNCHEN, Δημοτική μπύρα Μονάχου με την μεγαλύτερη μπυραρία στο κόσμο αυτή του HOFBRAU HOUSE. Αυτή η αποκλειστική αντιπροσώπευση δίνει μία σημαντική ώθηση στην εταιρεία, η οποία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κερδίζει μια σημαντικά αξιόλογη θέση στην αγορά της μπύρας, και διαθέτει σε επιλεγμένα σημεία την γκάμα με τις οκτώ ετικέτες  της αυθεντικής Βαυαρικής μπύρας με την μεγάλη ιστορία, η οποία ξεκινά από το 1589.

Γρήγορα, η KERMA LTD αποκτά δικό της δίκτυο διανομής καθώς και εγκαταστάσεις, οι οποίες φιλοξενούν τόσο τα εμπορεύματα όσο και το τεχνικό τμήμα, το οποίο καλύπτει  όλα τα σημεία στα οποία είναι τοποθετημένα μηχανήματα draft.

Το 2006 ξεκινά την υλοποίηση ενός οράματος, αυτό της δημιουργίας ενός μοντέλου μπυραρίας με ειδικευμένη μεγάλη ποικιλία σε μπύρα και φαγητό και το οποίο θα ονομαστεί Beer & Beer. To Beer & Beer ξεκινά με μία εξειδικευμένη κάβα μόνο για μπύρες, η οποία λειτουργεί αρχικά στην Κηφισιά. Έπειτα λειτουργεί κατάστημα εστίασης στην Αθήνα, μια μπυραρία η οποία έχει μενού και άφθονη μπύρα για αυτούς που τη λατρεύουν.

Σήμερα αυτή η ιδέα αριθμεί τέσσερεις επιτυχημένες μπυραρίες και δύο καταστημάτων κάβας, τα οποία η KERMA ετοιμάζει πλήρως σε μορφή Franchise.

Παράλληλα λειτουργεί E-shop, το οποίο καλύπτει όλη την επικράτεια άμεσα σε όλη την γκάμα την οποία η εταιρεία διαθέτει.

Το 2010 η εταιρία επεκτείνετε στην Κυπριακή αγορά όπου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με ακόμα πιο πολλά προϊόντα αφού πλέων πατένταρε και διανέμει πέντε συνολικά κωδικούς Γερμανικού τύπου λουκάνικα τα οποία, ταιριάζουν και συνοδεύουν απόλυτα την μπύρα, την αντιπροσώπευση της Μοναστηριακής μπύρας CORSENDONK με οκτώ συνολικά κωδικούς σε βαρέλι και φιάλη και του πλέων ποιοτικού βιολογικού οίνου από το κτήμα Ζαχαριουδάκη, το οποίο παράγετε στη ορεινή Κρήτη.

Η εταιρεία παράλληλα εισάγει και διανέμει πέραν των εκατό διαφορετικών κωδικών Βέλγικης μπύρας, μια σειρά από Γερμανικά Schapps και γερμανικό Pretzel.

Η αγάπη και επιμέλεια σε αυτό το οποίο η KERMA προσφέρει είναι άμεσα αντιληπτό από τους συνεργάτες – πελάτες μας και είναι αυτό το οποίο άμεσα μας ξεχωρίζει σε κάθε μας συνεργασία. Το τεχνικό τμήμα και η διανομή είναι αυτά τα οποία μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, αφού εμείς οι άνθρωποι της KERMA έχουμε σαν πρωτεύων μέλημα μας.