Γλυκός Βιολογικός Οίνος

Τα σταφύλια έχουν αφεθεί στο αμπέλι μέχρι να γίνουν υπερώριμα (όψιμος τρύγος) και μετά από μια αργή και ελεγχόμενη διαδικασία ζύμωσης δίνουν μια πολυπλοκότητα στο κρασί. Η ζύμωση σταματά φυσικά λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη. Φωτεινό χρυσό χρώμα, ισορροπημένη οξύτητα, μακράς διάρκειας αρώματα ώριμων φρούτων, πορτοκάλι και μέλι.
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, …ο τέλειος επίλογος στο τραπέζι σας!

Σερβίρεται στους 6°C – 12°C

Ποικιλίες: Μαλβαζία Αρωμάτικα 100%

Aλκοόλ: 15 %

Κουζίνα: Συνοδεύει άριστα το γλυκό ή φρούτο ενώ αναδεικνύεται όταν προσφέρεται σκέτο ως επιδόρπιο.

Βραβεία:

2011: Ασημένιο μετάλλιο, Διεθνής Διαγωνισμός Κρασιών Decanter