Ξηρός Βιολογικός Οίνος Παλαιωμένος σε βαρέλι

Αυτό το ερυθρό κρασί παλαίωσης βασίζεται σε χαρμάνι που παντρεύει το πικάντικο σκέρτσο του Κοτσιφαλιού με την αυστηρή δύναμη του Cabernet. Έντονο πορφυρό χρώμα και αρώματα ώριμων φρούτων και μπαχαρικών με φόντο τη διακριτική βανίλια του δρύινου βαρελιού. Μαλακό και λιπαρό στο στόμα, με «στρογγυλές τανίνες» και πλούσια αρωματική επίγευση.

Σερβίρεται στους 17°C – 18°C

Παλαίωση: 5 Μήνες σε Γαλικά και Αμερικάνικα δρύινα Βαρέλια

Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon 60%, Κοτσιφάλι 40%

Aλκοόλ: 15 %

Κουζίνα: Απολαύστε το με «λιπαρά» ψάρια, ιδανικό με σολομό με λευκή σάλτσα.

Βραβεία:

2008: Ασημένιο μετάλλιο, Griechischer weinpreis, Μόναχο
2008: Προτεινόμενο, Διεθνής Διαγωνισμός Κρασιών Decanter
2008: Ασημένιο μετάλλιο, Διεθνής διαγωνισμός βιολογικών κρασιών Μόναχο Γερμανίας
2012: Χρυσό μετάλλιο, Διεθνής Διαγωνισμός Berliner Wein Trophy Βερολίνο