Tο 2000, η οικογένεια Ζαχαριουδάκη, ξεκίνησε την υλοποίηση του οράματος για τη δημιουργία ενός χώρου ύμνου στο αμπέλι και το κρασί, σταθμό στη σύγχρονη και πολλά υποσχόμενη αμπελοοινική ιστορία της Κρήτης. Η τεχνολογία και οι γνώσεις στην οινολογία εύκολα πλέον δημιουργούν ένα καλό κρασί. Όταν στοχεύεις όμως στην κορυφαία ποιότητα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το κρασί να γεννιέται από έναν κορυφαίο αμπελώνα. Γι’ αυτό και η οικογένεια Ζαχαριουδάκη επένδυσε (καταρχήν) σε έναν Κρητικό αμπελώνα που φύτεψε με μεράκι στο λόφο Ορθή Πέτρα στα νότια της Κρήτης, με ένα ξεχωριστό τρόπο και σε εδάφη που καλλιεργούνται βιολογικά και που μπορούν να δώσουν σπουδαίες σοδειές. Εντός του βιολογικά καλλιεργούμενου αμπελώνα έκτασης 200 στρεμμάτων κατασκευάστηκε το υπερσύγχρονο τεχνολογικά, μοναδικής αρχιτεκτονικής οινοποιείο.

Η άποψή τους για την καλλιέργεια και την παραγωγή του κρασιού αποκαλύπτει και τη φιλοσοφία τους: “Στις μέρες μας που το αμπέλι καλλιεργείται σχεδόν σε όλο τον κόσμο και τα κρασιά σε πολλές περιπτώσεις παράγονται με βιομηχανική αντίληψη, το ερώτημα που τίθεται είναι τι θέλει να χωρέσει σε ένα ποτήρι κρασί ο παραγωγός του και τι αναζητά και θέλει να απολαύσει αυτός που το πίνει. Εμείς στην οικογένεια Ζαχαριουδάκη θέλουμε σε ένα ποτήρι κρασί να αναγνωρίζετε το πάθος και το μεράκι μας γι αυτό το προϊόν, να αισθανθείτε την ενέργεια και τα αρώματα της φύσης της Κρήτης και να γευτείτε αυτήν την πανάρχαια σχέση του τόπου μας με το κρασί, …το δώρο των θεών στους ανθρώπους!»