Η βύνη αναμειγνύεται με νερό σε ένα δοχείο, το οποίο ονομάζεται βυτίο πολτοποίησης, και θερμαίνεται για να αποσπαστεί το άμυλο από τη βύνη και να μετατραπεί σε ζάχαρη για τη ζύμωση.
Η βύνη αναμειγνύεται με νερό σε ένα δοχείο, το οποίο ονομάζεται βυτίο πολτοποίησης, και θερμαίνεται για να αποσπαστεί το άμυλο από τη βύνη και να μετατραπεί σε ζάχαρη για τη ζύμωση.
Σημείωση οι τιμές ισχύουν για την Κύπρο, για περισσότερες
Πληροφορίες και παραδόσεις όσον αφορά την Ελλάδα