Αφού ολοκληρωθεί η κύρια διαδικασία της ζύμωσης, αφαιρείται η μαγιά από την επιφάνεια (ξάφρισμα) και παράγεται η περίφημη «παρθένα μπύρα», η οποία αποθηκεύεται σε θερμοκρασία 0°C για αρκετές εβδομάδες, μέχρι να ωριμάσει.
Αφού ολοκληρωθεί η κύρια διαδικασία της ζύμωσης, αφαιρείται η μαγιά από την επιφάνεια (ξάφρισμα) και παράγεται η περίφημη «παρθένα μπύρα», η οποία αποθηκεύεται σε θερμοκρασία 0°C για αρκετές εβδομάδες, μέχρι να ωριμάσει.
Σημείωση οι τιμές ισχύουν για την Κύπρο, για περισσότερες
Πληροφορίες και παραδόσεις όσον αφορά την Ελλάδα